Over ons

Ons verhaal

Restaurant Bobby’s is gevestigd in de historische Dorpsstraat van Wemeldinge. De straat met de imposante rij leilinden.

Al sinds 1997 zijn Ben en Carola de trotse eigenaren van dit gezellige café-restaurant.  In het begin was Bobby’s veel meer op het cafégedeelte gericht. Dit met de reden dat het in vroegere tijden altijd een café is geweest. Ben en Carola zagen dat er ook wel potentie in een eetgelegenheid zou zijn. Ze zijn zich vervolgens in de loop der jaren steeds meer op het restaurantgedeelte gaan richten, met als resultaat een gezellige eetgelegenheid .

Een etablissement dat staat voor een ontspannen sfeer met hartelijke bediening en een aangename huiselijke ambiance.

Het restaurantgedeelte is warm en huiselijk ingericht met een kastenwand waarin Ben en Carola een hele collectie boeken, encyclopedieën en  kleine snuisterijen hebben uitgestald. Dit geeft een gemoedelijke maar vooral ook een zeer warme sfeer. De prachtige kroonluchters maken de ambiance in het restaurant compleet. De eye catcher van de zaak is te zien in het café gedeelte. Deze wordt gesierd door een prachtige flessenwand. De wand is een  jarenlange verzameling van Ben. De collectie is gevuld met eigen aankopen, maar ook veel flessen zijn attenties van gasten die Bobby’s hebben bezocht.

Onze openingstijden

Het café is open vanaf 16:00 uur en het restaurant vanaf 17:00 uur.

Maandag gesloten, (Geopend met Pasen en Pinksteren)

Dinsdag gesloten,

Woensdag gesloten

Donderdag gesloten

Vrijdag t/m Zondag 16:00 uur

Wat klanten over ons zeggen:

Goede bediening. Goed stuk vlees met heerlijke pepersaus. Goede prijs/kwaliteit. Doen we nog een keer!

Heb al overal spare ribs gegeten als chauffeur en nog. Maar nergens zijn ze zo lekker als bij BOBBY’S in WEMELDINGE.

Hebben er heerlijk gegeten, spareribs voor mij en een week menu voor de vrouw. Enigste minpunt bij de spareribs was dat het vlies er niet afgehaald was.verder was het een verademing dat je in een Hollands restaurant zo geweldig lekker kan eten , en dat voor een prima prijs. Zeker voor herhaling vatbaar alleen wij komen uit Vlissingen.

Ron Jobse

Ontmoet ons team

Bobby’s Café Restaurant is een echt familiebedrijf met passie voor het vak. Binnenkort vind je hier informatie over ons  team.